top of page
Katinka - Lad dine hænder vandre - albumcover

KATINKA BAND
LAD DINE HÆNDER VANDRE

2018

Lad Dine Hænder Vandre er en lille EP bestående af to numre: Falske Forhåbninger og vores fortolkning af Sort Sols ’Let your fingers do the walking’, ved navn Lad Dine Hænder Vandre.

Da vi i Katinka Band stod i øveren og skulle øve op til vores turné efter vores Vi er ikke kønne til at danse-album begyndte vi pludselig at jamme Sort Sols Let your fingers do the walking. Katinka gik hjem og skrev en ny tekst til den på dansk, og vi tog den med på vores turné.

Sidenhen lavede vi den også som studie-version. Det er selvfølgelig lidt af en udfordring at fortolke noget af det smukkeste danske musik, der nogensinde er lavet. Men jeg synes, at det lykkedes at sætte vores eget præg på den.

Jeg ønskede at produktionen virkelig skulle stikke af til sidst i et stort orkesterlignende klimaks. Ifølge den populære instagram-side ’Danske Musik Memes’, lykkedes det tilsyneladende. De har lavet denne fine visuelle beskrivelse af slutningen af nummeret.

EP’ens andet nummer Falske Forhåbninger var en gammel uudgivet optagelse lavet i mit hjemmestudie i 2014, som vi havde liggende og aldrig udgivet.

 

Du kan høre begge numre her:

bottom of page